Apua rakentamiseen

Rakentajapalvelumme auttaa sinua kaikissa rakentamisen vaiheissa. Ensimmäisistä suunnitelmista lähtien pyrimme varmistamaan, että kodistasi tulee varmasti sellainen kuin haluat. Koko asiakaspalvelumme myyntiedustajista suunnittelijoihin tiedostaa alusta lähtien, että olet nyt toteuttamassa yhtä elämäsi suurimmista hankinnoista. Tehtävänämme on auttaa sinua onnistumaan siinä.

Ikihirsi suunnittelee ja toteuttaa hirsitalot ja -huvilat täysin asiakkaiden toivomusten mukaan.

Toimitusaikaan vaikuttavat monet asiat, joille pitää varata aikaa. Sellaisia ovat suunnittelu ja sen eri vaiheet, raaka-ainehankinta, hirren kuivaus ja tuotantoaika. Myös tehtaalla olevien tilausten määrä vaikuttaa toimitusaikaan. Ikihirsi pyrkii toimittamaan talot 6-8 viikon toimitusajalla siitä, kun hankintasopimus on tehty.

Autamme rakentamisessa niin, että asiakas voi ostaa meiltä hirsitalopaketin yhteydessä myös pystytyksen, jonka laajuus sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Hirsitalotoimitukseen kuuluu vakiona kaikki puuosat, ovet ja ikkunat. Tämän lisäksi toimitamme lämmöneristeet asiakkaan toiveiden mukaan joko levy- tai puhalluseristeenä. Materiaaleina voi olla mineraalivillaeriste tai sellupohjainen ekoeriste. Hirsien välissä käytämme hirsirakennusten eristämiseen erittäin hyvin soveltuvaa paisuvaa hirsieristenauhaa.

Katso Hirsitalon rakenteet

Katso Yhteistyökumppanit

 

Lammellihirsi- Pyöröhirsi - D-hirsi- Ovaali hirsi